Over Praktijk De Loopbrug

Op pad met perspectief

Over Praktijk De Loopbrug

Sinds 2002 ben ik maatschappelijk werker. Tijdens dit werk, kwam bij mij steeds meer het verlangen om gesprekken te bekrachtigen met de inhoud van de Bijbel.  Vandaar mijn keus om de hbo-opleiding Pastoraal Hulpverlener (3jarig) te volgen. In november 2019 heb ik hiervoor mijn diploma behaald en kreeg ik meer tijd en ruimte om mijn plannen voor een eigen praktijk vorm te geven. Ik ben daarnaast twee dagen per week werkzaam als Schoolmaatschappelijk werker (VO). Hiervoor was ik werkzaam bij het Algemeen Maatschappelijk Werk.

In ben te typeren als open en eerlijk. Ik luister graag en goed, om zo de vragen te stellen die helpend zijn voor de ander. Ik ben geboeid in mijn medemens, gericht op perspectief en heb gevoel voor humor. Gods trouw en belofte aan Zijn schepping zijn het ankerpunt in mijn leven. Dit alles zet ik in tijdens mijn werk als pastoraal hulpverlener.

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren. De natuur boeit en inspireert mij geweldig. Daarnaast wandel ik graag. Het concept wandelpastoraat is hier een bundeling van.

Het ontstaan van de naam De Loopbrug? Te midden in een ontgonnen veengebied is het beeld van een brug niet vreemd. Een loopbrug geeft je de kans om verder te gaan met je route. Door jouw beweging en op jouw tempo naar de overkant. Stap voor stap. Het is een mogelijkheid om je te verplaatsen naar een andere plek, om vandaar uit zelf weer verder te gaan.

Lizanne Kuipers

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul dan het formulier in of mail naar:

info@praktijkdeloopbrug.com
Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.